duminică, 7 februarie 2010

Destiny


Patinoarul era enorm, cu lumini de toate culorile, carari laturalnice si muzica pe placul ei. Pana si cea in germana ii placea. Totul era superb. D.patinase cum n-a mai facut-o pana atunci. Era ca si cum ar fi fost ea centrul universului si nu ar mai fi fost nimeni in jurul ei. Ceea ce era si adevarat pentru ca atat era de mare patinoarul ca ar fi putut sa dea un spectacol in mijloc si tot mai era loc si pentru restul.
Cafeneaua de langa patinoar era un cort mare cat patinoarul de acasa.
Fat Frumos venise sa-i ia lui Destiny comanda ,dar ea era prea uimita de cat de „smecher” arata ca sa mai poata spune ceva. Si-a comandat un Gruner Tee ca sa-i arate tipului cat era de atenta la silueta ei. Pe naiba. Era doar innebunita dupa ceaiul verde.
Dupa 5 ore de patinoar, flirtat la greu cu cei mai draguti vienezi pe care ii vazuse vreodata si plimbari lungi prin magazine enorme, venise vremea plecarii.Vazandu-se urcata in masina si pe drumul spre casa, Destiny s-a pus sa doarma. Si-a sprijinit capul de pernutza purpurie cumparata de la un boutiq din Viena si a zambit multumita.
Urmatorul lucru pe care l-a stiut a fost ca era intr-o ambulanta si un tip dragut se uita la ea atat de frumos, privind-o ingrijorat, de parca i-ar fi fost frica sa nu i se sparga in fata ochilor domnita cu cizme din piele intoarsa, care zambea amortita, incercand sa-l linisteasca.

„Ce s-a intamplat, Blake? Si ce cauti aici?”
„Heey, draga!!N-ai mancat nimic pe drum. Cand ai iesit din masina te asteptam. M-ai vazut, te-ai albit la fata si ai lesinat. Stiu ca ti-a fost dor de mine, dar nici chiar asa.”
„Haha. Esti amuzant.” S-a ridicat brusc si a vazut o balta de ketchup pe perna. „Ce dumnezeu?! Doar nu mi-o fi dat astia fix kebab sa-mi umplu stomacul cu el.”Vazand ca Blake nu rade si simtind furnicaturi la ceafa, si-a dat o palma peste frunte, cum obisnuia cand facea cate o prostie, si a inceput sa bombane. Bineinteles. Doar cazuse. La ce s-o fi asteptat? Pietricele in bluza si o zgarietura pe obraz?
„Hey...dar de ce ai venit sa ma astepti?! Si... ai spus cumva Heey adineaori..?”
„Mda.”
„De ce?”
„Ca te iubesc si asta te distreaza. Dar daca spui cuiva ,va trebui sa te omor. Si nu vrem asta nu?”
„O sa o pun pe blog, dragule, o sa scriu ca ti se pare ca e gay pentru un macho masculino feminino ca tine, si n-o sa ma omori, ca ma iubesti.”

Un comentariu:

  1. Frumos ..frumos decor..lumini..."adorabilicioasa " poza (charmed) ...peisaj fain...povestire..super :X chesti...da...tot nu am inteles nimic :)) am i dummy or? what?

    RăspundețiȘtergere