marți, 15 iulie 2014

A venit vara!! Dar să nu uităm de protecţie!


Vara s-a încăpăţânat până acum să îşi arate farmecele cu care ne-a obişnuit an de an, iar acum răbufneşte în aer cu toată forţa. Cine poate să îi reziste? Cu toate că ne dorim să stăm tolănite la soare şi să ne lăsăm sărutate de razele care ne încălzesc până şi sufletul, nu putem să uităm de protecţie.

Am pregătit cu mare grijă şi drag pentru cititoare un set de sfaturi fără de care nu putem să ne bucurăm de soare în voie.

1. Crema de soare

Cel mai important lucru atunci când mergem la plajă este să avem o cremă cu un factor cât mai mare de protecţie, în special dacă aveţi aluniţe, la fel ca şi mine. Pentru o protecţie de durată şi sigură, vă recomand să folosiţi SpraySole cu factor de protecţie SPF 30. Produsul face parte din gama L’Erbolario şi vă oferă, pe lângă protecţie împotriva razelor dăunătoare, un bronz uniform, perfect pentru a fi scos în lume, o piele catifelată şi un parfum minunat.

2. Crema de după plajă

Niciodată să nu uităm că, deşi ne protejăm pielea înainte să ne expunem la razele soarelui, trebuie să ne protejăm şi după o sesiune de lenevit pe plajă, balcon sau la ştrand, cu o loţiune After Sun. Unguentul Superbronzant din aceeaşi gamă vă va alinta pielea chiar mai mult decât crema de plajă şi o va lăsa tânără şi plină de vitalitate. Datorită proprietăţilor calmante ale unguentului, nu veţi avea probleme cu petele roşii sau cu pielea uscată.

3. Pălăria

O altă regulă foarte importantă atunci când decidem să ne bucurăm de o zi perfectă de vară este purtatul pălăriei! Pălăriile mari, micuţe, cu panglici, cu flori sau simple, vă vor asigura protecţia necesară, astfel încât, după o zi de stat la soare să nu plecaţi de la plajă cu dureri de cap şi o posibilă insolaţie. Ba chiar mai mult, o să vă ofere şi o alură chic.

4. Uleiul de măsline

Deşi poate pare un sfat ciudat, uleiul de măsline face minuni pentru hidratare şi un bronz uniform, conferind pielii şi o nuanţă cafenie. Mai mult decât atât, în combinaţie cu o cremă de protecţie, va creşte nivelul de protejare şi pielea va străluci incredibil.

5. Creme şi muşeţel pentru faţă

Faţa nu este de neglijat! După cum ştiţi, la nivelul feţei pielea este mult mai sensibilă, motiv pentru care trebuie să îi acordăm o îngrijire mai atentă. Pentru a evita îmbătrânirea prematură, arsuri sau uscarea pielii, vă recomand să utilizaţi o cantitate mai mare de cremă solară, să vă tamponaţi uşor faţa cu dischete demachiante înmuiate în ceai de museţel, de fiecare dată când aveţi ocazia şi, bineînţeles, să nu uitaţi de crema After Sun!

Toate acestea fiind spuse, haideţi să uităm de probleme, de cotidian şi de lumea din jurul nostru şi să ne simţim cât mai frumoase, iubite şi relaxate vara aceasta! La cât mai mult soare şi o piele cât mai fină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu