vineri, 18 iunie 2010

Ion


Acest articol este un pamflet. De ce? Pentru ca eu habar n-am cine e Ion. Astea sunt doar supozitiile si nascocirile unui om bolnav----->

Nusht ce sa zic de Ion. Nusht ce sa gandesc de Ion. Habar n-am. Probabil ca asta o sa-l faca sa se simta bine, dar pentru mine, Ion e un complet mister:)) no, really...
E cel mai aiurea baiat pe care l-am cunoscut[daca se poate spune asa,avand in vedere faptul ca nu stiu nici macar cum arata, daramite sa-l fi cunoscut :)))]
Look-ul lui Ion poate fi desprins din mandra-i autocaracterizare[n-avem altceva de facut decat sa il credem, in lipsa de poze 8-|]:
„Poti sa detaliezi despre cat de atragator sunt, atletic, si nu uita sa specifici dimensiunile exagerate ale penisului.”
Ion draga,nu stiu care-i sunt dimensiunile lui MiniIon,dar poate ma poti lumina tu:> in private sau pah blog. Cum vrei:P
Moooving on
Avand in vedere faptul ca practica Parkour[ chestia asta se practica,nu? Nusht ce alt verb sa-i atribui:-?], ma gandesc ca trebuie sa fie indeed bine facut sau macar „ne-gras”. Pozele de pe blogul lui sunt cam creatoare de confuzii avand in vedere faptul ca e unul schilod si foarte misto si unul cu burtoiul cat intregul meu corp impachetat si facut minge. Fanii vor sa stie : cu care din ei semeni, ba?
Daca e sa o luam pe psihologisme si alte acareturi, as avea muuuuuuulte de spus. Mai sus mentionatul Ion pare uneori maturitatea insasi. Un fel de Guess Who, numai varianta DAH BLOG. La extrema cealalta ,insa, intalnim un Ion bolnav cu capul, revoltat de toti si de toate ,in stare sa doboare si cel mai rau dintre toti bad-boyshii numai prin cuvinte .
Ion poate fi beat, poate fi treaz[mai mult beat decat treaz], poate fi nebun, matur, copil, adult[almost batran], aiurit[partea asta am vazut-o cam rar ce-i drept,dar poate fi ;))],total depravat si extrem de pervers.
Ion ma sperie cateodata:))
Ma enerveaza cand se ia de orice ii se pare lui incoerent sau lipsit de logica si mai mult ca sigur se va lua de fiecare propozitie din treaba asta despre el:))
Nu o sa zic ce plimbari sau tip de sex ii plac, pentru ca asta mi-a spus el sa scriu ,deci probabil sunt numai minciuni[-(
Probabil o sa va ganditi „De ce dracu’ scrii un articol despre o persoana pe care n-o cunosti?” si probabil asta se intreaba si el:))
pentru ca ...nusht. m-a luat gura pe dinainte, am lasat commenturi si am facut reclama pe blog, si m-am trezit ca trebuie sa scriu un articol. Super...let’s do it then. Si a iesit asta.


hai pa:x

14 comentarii:

  1. ok.tu ai scris despre codrut aici.da-i ok.nu stiu daca s-a mai prins cineva(buna aia cu parkour,i-ai derutat).

    RăspundețiȘtergere
  2. No amu!
    Parkour se practica, practicantii se numesc traceri... (pa romaneste pentru orice bou parcuristi :)) )
    Ion asta al tau din descrierea ta imi da impresia de cocalar la 25 de ani, care a practicat parkour si care s-a lasat, iar acum a dezvoltat burtica si toate cele. Ca sa nu se plictiseasca in casa cu mamica si guta in urechi, fratele parizer asta al tau, vrajeste la tine, si-ti zice de marimea lui exagerata a penisului, care la o adica va fi foarte bine surclasata de burta si s-ar putea sa mai simta doar jumatate o probabila partenera de pat a lui Ion.
    Maturitatea lui, depinde, stii pana la urma si eu pot parea om serios , matur, toate cele , da cu ce folos, "vrajeala de genu asta prinde la prea putine gagici" pricipit ? Dumneata draga detinatoare de blog, si mini-formatoare de opinie (adica o persoana mica care incearca sa formeze opinii, sa dea idei ) esti se pare una dintre acele putine (mentionez din pacate si blonde) care "pune ele botu la vrajala asta cu barbatu matur mancatias".
    Visul Monican (Adica modelul Monica Columbeanu ) nu prea se mai intalneste, barbatii cu bani si cu ochi pentru tinere fara prejudecati(si probabil si cu pile la farmacie pentru viagra) nu prea mai exista.
    Perversitatea, sa recunoastem iti place la el, toate sunteti inebunite in sinea voastra dupa asa ceva, si toate vreti mai multa, ca apoi sa pozati pe inocentele si sa spuneti "porcule cum poti spune asa ceva".
    Sincer stiu de ce ai scris despre Ion, dar nu vreau sa te discreditez mai mult...
    Sterge comentariul meu daca nu iti convine, dar asta nu imi va schimba parerea despre tine si Ion al tau

    RăspundețiȘtergere
  3. okay...sa le luam pe rand:|
    first of all, anonim, nu e vb de codrut :))nici nu pot sa-mi dau seama de unde ti-a venit tocmai codrut in minte, si ar fi frumos sa-mi zici si cine esti ca sa-mi dau seama de ce ai fi zis asa ceva:P
    second of all, dude nr 2 ,nu ma compara cu moni.multumesc. e un simplu articol, Ion nu se da la mine sau mai stiu eu ce, nu ma aprinde perversismul lui ,si nu sunt blonda, multumesc frumos.nusht de ce am impresia ca inebunite se scrie innebunite:D.nu sterg comentarii pentru ca nu imi sta in fire. nu stiu daca are burta sau nu si nici nu imi pasa. e un simplu articol [respectiv un pamflet dupa cum am si mentionat LA INCEPUTUL ARTICOLULUI tocmai ca sa nu se agite oamenii ca tine :P] si nu trebuie luat atat de in serios:*

    RăspundețiȘtergere
  4. p.s.asta e pentru amandoi: povestea e lunga ,ion e din bucuresti, si ar fi o idee sa va interesati de toata treaba inainte sa comentati doar ca sa va aflati in treaba :P:P:P
    Ar fi un inceput sa intrati pe articolul precedent. Asta e mai mult pentru dude nr2

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm atitudinea mea curioasa fatza de tot ceea ce ma inconjoara ma impins sa zicem pe blogul asta. Si oare dc anume dau...dau de un elitist al definitilor/explicatilor in diferite domenii care se pot insuma in: sport, psihologia omului etc. Deci pe langa faptul ca ai fost destul de necioplit sa lasi un comentariu aiurea fara sa citeste introducerea (sa ziceam asa) a blogului incerci sa impresionezi prin remarci care nu cred ca le poti sustine cu dovezi. Ca sa fiu si eu dragutz cum ai fost si tu sa lasi lumea sa inteleaga ca in Romania se zice parcurist la un practicant al ParCour-ului te las si eu pe tine sa intelegi ca nu se numeste tracer ca nu vine din engleza si defapt e traceur pentru ca vine din franceza unde a si aparut sportul respectiv initial. In apararea mea ca sa nu vii cu un contraargument si sa spui cumva ca se numeste defapt freerunner, o sa spun de pe acum ca este o mica diferenta intre un traceur si un freerunner. Anyway bafta la comententuri in continuare da nu te abate de la tema si nu incerca sa impresionezi ca o faci cum spune si nick-ul tau...degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Smokeflow amice, eu am prieteni care sunt Traceuri cum le zici u...
    Dar iti garantez ca-ti pot face cunostinta cu liderul echipei din Sibiu, care imi e foarte bun prieten...
    Si asa ca intre doua idei, nu am venit sa dau definitii, ci sa-mi daucu parerea

    RăspundețiȘtergere
  7. okay ,dar care e treaba cu prietenii Traceuri si cu liderul echipei din Sibiu ?Ca Smokeflow ti-a explicat doar ca nu stii cum se numesc. atata tot:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti inteleg decizia de a-ti da cu parerea si nu as fi avut nimic de comentat daca nu ai fi tras concluzii pripite si ai fi jignit fata fara motiv. Macar de te oboseai sa citesti prima propozitie..sau poate ca ai uitat cum incepea, avand in vedere ca te-a inflacarat asa de tare subiectu' sau poate te-a iritat si de aia ai comentat. Oricum ideea nu era cum se numesc practicantii respectivi defapt sau pe cine cunoastem, eu te-am corectat ca sa vezi ce naspa e sa se bage cineva in seama si sa te corecteze/ia la misto. Nu stiu acum dc mi-ai bagat pe gat ca tu cunosti pe traceuri din Sibiu pt ca nu de ei era vorba ca si persoane ci de ceea ce practica. Puteai la fel de bine sa nu raspunzi la comment ca nu ma deranja si avand in vedere ca nu are nici o tangenta ceea ce ai spus cu ceea ce vorbeam ajung la aceeasi concluzie la care am ajuns si mai devreme....si anume ca si commentu asta o fost degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  9. Din punct de vedere ortografic si semantic, baieti, esuati ca o barca cu vele in Dambovita.

    Toata discutia mi se pare hippie si homosexualizata peste masura, asa ca va rog sa va culegeti testiculele de pe jos si sa va intalniti sa va aruncati vorbele astea fata in fata.

    Si Ion asta mi se pare un poponar cu tulburari de personalitate din descrierea micutei noastre bloggerite.

    Cristina vin sa ma culc cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le luam pe paragrafe(ale tale):
    1. Hai sa ne luam de mana si sa invatzam limba romana. Ca tot vorbeam de lucruri inutile, nu vad ce legatura are felul in care ne exprimam din pct de vedere ortografic, semantic, morfologic, sintactic si mai poti pune vreo 2 ca sa te simti implinit, cu tema discutiei.

    2. a)Poate ne si explici de ce consideri ca discutia e hippie si homosexualizata. De acord ca din cele spuse, unele n-au legatura cu tema discutiei dar totusi is curios dc ai definit discutia cu alea 2 adjective.
    b) Avand in vedere ca nu am ce sa ii spun in fatza devreme ce cred ca o inteles ce aveam de zis si mie nu imi pasa ce are el de zis nu vad motivul pt care sa ne intalnim. La urma urmei timpul nu mi-l ocup cu lucruri inutile.

    3. Pas, ca aici n-am ce comenta. E problema ta daca vrei sa ai o atitudine ironica fata de imaginea ta si e tot problema ta ce vrei sa demonstrezi cu asta pe langa faptul ca suntem in secolul 21 si unele persoane agreeaza f mult lipsa de noima.

    4. Nici aici nu ma bag ca asta va priveste.

    Ma rog, probabil ca ti-a crescut e-peen-ul de vreme ce ai fost discutat pe blog-ul unei fete.

    Daca tot ai timp liber arata-mi si mie unde am gresit ca sa ma corectez pe viitor daca esti un asa bun lingvist.

    RăspundețiȘtergere
  11. E prima data cand sunt pe blogul tau si e foarte tare!...Iar discutiile astea polemice iti demonstreaza asta! Si cred ca ar fi interesant sa mai scoti articole de genul asta, poate mai concrete si mai veridice (ca ion asta prea le avea pe toate si pe nici una) pentru ca iti ies! I will keep following you!

    RăspundețiȘtergere
  12. hey multumesc:* cred ca asa o sa si fac pentru ca ma distreaza enorm;))

    RăspundețiȘtergere
  13. p.s.Ion, ma bucur ca iti place articolul meu :)):D:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Smokeflow ma' friend :)
    NE-am certat ca 2 papagali, ma rog papagal eu (desi nu mi-a pus nimeni vorbele in gura sa le papagalesc), pe capu unui ratat excentric care n-are trafic, si vrea si el trafic, ca de e misto sa ai...
    Da si cand n-ai ... pai n-ai :)
    SI de fapt , adica de drept, adica serios si sncer vorbind, atitudinea lui de complexat, homofob, caruia nu i-a crescut E-peen-ul (cum l-ai numit tu) nici ca sa egalizeze , centimetric(la el ) varsta mea, mai mica cu vreo , 2 ani ca a domnisoarei detinatoate de blog, vlod sau ma rog... LOG
    Asadar, Ioane, prost io ca-ti iau semi-apararea, si prost tu ca esti cum esti :P

    RăspundețiȘtergere