miercuri, 12 decembrie 2012

How to save a life




S-au privit îndelung și au zâmbit. Știau ceva ce lumea din jur nu putea să înțeleagă sub nicio formă.

Nimeni nu se aștepta ca ei să se dorească atât de mult. Erau atât de diferiți...atât de departe unul de celălalt, chiar dacă se aflau în aceeași încăpere. Uneori era ca și cum nici nu s-ar fi cunoscut.

Puși în fața imposibilității de a alege între bine și rău, au decis să rămână undeva între lumi. Nu puteau concepe să trăiască unul fără celălalt. Cum s-ar fi putut așa ceva? El trăia prin ea, iar ea prin el. Întradevăr aveau și zile rele. Zile în care nu se puteau privi. Căci știind cât era totul de simplu, nu puteau nici ei înțelege de ce nu puteau fi împreună.

Cu toate acestea, se întorceau mereu în acel Purgatoriu, în care la răstimpuri totul era exact așa cum trebuia să fie. Sublim. Frumos. Perfect.

Își vorbeau doar de dragul de a se simți aproape unul de celălalt. Cuvinte amestecate și fără înțeles, puse pe coli albe de hârtie. Privite însă cu atenție, acele vorbe lipsite de importanță pentru cei din jur, pentru cei doi reprezentau un singur mesaj:  Vino înapoi, căci eu fără tine nu trăiesc.

S-au privit iar îndelung și au zâmbit. Nu le păsa că lumea nu-i înțelege. Ei știau mai bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu