miercuri, 27 octombrie 2010

Update


Am fost răcită, până chiar azi. Adică sunt încă...dar îmi trece.

Băi, şi începusem să mă obişnuiesc cu horcăitul, temperatura ridicată, deci şi transpiratul în exces şi tusea enervantă. Acum că trece simt că pierd o parte din mine.

How awkward is that?! Mai mult decât atât mă mai bucur şi că mă întorc la şcoală... dar totuşi, fiind vorba de mine, "Radio Şanţ Cristina", cea care nu poate tăcea nici măcar din motive de securitate naţională (glumesc! dacă vreun agent FBI îmi citeşte blogul, vreau să ştiţi că sunt perfect capabilă să-mi ţin pliscul...deci dacă aveţi vreo slujbă de criminal în serie sau măcar detectiv, sunt aici :>:>), se înţelege că nu mai puteam sta de una singură în casă ca înebuneam.

Soooo...the bitch is back:x

xoxo

3 comentarii:

  1. Ce pot spune, atâta tot că din câte ştiam eu, tu rămâi blondă nu bitch...
    În fine, sper să te simţi cu mult mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Well sa spunem ca mi-am facut si eu timp sa vad ce mai e pe la tine pe blog si cu ocazia asta imi las si amprenta pe aici. Pornind de la vorbe ironice sau sarcastice si aluzii pe langa constructii de cuvinte cu sensuri conotative ajung la ideea ca domnul Mihai nu a inteles nimic sau poate eu n-am inteles nimic...nu se exclude nici asta dar(intotdeauna exista un dar) pot incerca sa clarific situatia:
    - in cazul de fatza "blonda" spusa de alta persoana este o jignire impotriva la "bitch" venit de la sine
    - "bitch" in gramada de idei cu sensuri conotative tinde mai degraba a: persoana care vorbeste relativ mult si poate fi sacaitoare datorita faptului ca este foarte ironica si sarcastica
    - personal opinion: "bitch" ca si autocaracterizare nu o sa aibe niciodata sens negativ ci mai degraba un self-esteem boost pt faptul ca "Ï am simply better than the rest"

    PS: Nu sunt fan diacritice si sper sa se inteleaga ce am scris(asta pana nu apare domnul de la blogurile din trecut care se plangea ca nu este cababil sa inteleaga fara ele). Nu mai stiu cine era dar in cazul in care esti tu, domnule Mihai, lasa un comment si o sa reformulez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu sunt mare fan diacritice, dar le folosesc in mare parte tocmai din cauza oamenilor mentionati mai sus de tine...
    Ca dovada acest post este scris fara, (si din lene )

    RăspundețiȘtergere