miercuri, 20 februarie 2013

Engaged


When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.
- Nora Ephron


Astăzi m-am întrebat de ce nu am mai scris pe blog...iar acum, gândindu-mă pentru o secundă la asta, am realizat. Am totul. Am tot ce mi-aș putea dori și chiar mai mult. Nu mai am nevoie de un blog pe care nu cu mult timp în urmă expuneam fiecare gând, trăire, sentiment. Acum trăiesc cu adevărat iar asta îmi ocupă tot timpul.

Când să scriu dacă el e mereu lângă mine? Cum să scriu când el e singurul lucru pe care îmi concentrez atenția?

Întotdeauna m-am întrebat dacă îl voi cunoaște vreodată pe cel cu care îmi voi petrece tot restul vieții și dacă voi trăi sentimentul acela de siguranță...dacă voi ști cu toată ființa că el e cel pentru mine. Acum știu. El e the one.

Cu fiecare zi care trece, cu fiecare sărut, cu fiecare discuție despre nimicuri și lucruri importante, cu fiecare franzelă sau turtă dulce devorate cu el, cu fiecare cafea, cu fiecare strângere de mână sunt tot mai sigură că el este cel cu care vreau să fiu și peste cinci, zece, douăzeci, o sută de ani.

Îl iubesc atât de mult încât chiar și atunci când e lângă mine îl doresc și mai mult. Mi-a furat sufletul, mi-a furat viața, inima, gândurile...respir prin el. visez la el. trăiesc prin el.

sâmbătă, 9 februarie 2013

Dor de tine, dor de noi

Și mie îmi lipsești. Mai sunt două zile...sper să treacă repede...
22:41


Doar două zile...e ca și cum ai spune că mai e doar o eternitate. Nu aș fi crezut vreodată că o să îmi lipească cineva atât de mult. Fiecare părticică a corpului meu tânjește după tine.

Mi-e dor de ochii tăi.
Mi-e dor de vocea ta...știu că m-ai sunat abia ieri, dar vreau să te aud șoptindu-mi la ureche...vreau să-ți simt respirația gâdilându-mă până în vârful picioarelor.
Mi-e dor de nelipsitele tale glume și de modul în care faci orice lucru să pară amuzant.
Mi-e dor să-mi spui că mă iubești așa din senin, ținându-mă de mână.
Mi-e dor să-ți scriu mereu...orice. Doar să îți dau un motiv să îmi răspunzi.
Mi-e dor de plapuma grea, de melodia aia enervantă, de întuneric, de titluri notate pe telefon.
Mi-e dor de plimbări, de cafea băută în parc pe bancă, mi-e dor de leagăne.
Mi-e dor să încerc să-ți cuprind corpul cu mâinile mele prea mici.
Mi-e dor să-ți sar în brațe.
Mi-e dor să mințim polițiști, mi-e dor de B1, mi-e dor de poze.
Mi-e dor de seri pierdute în fața casei mele.
Mi-e dor să trăiesc.
Mi-e dor.

Te iubesc.