marți, 22 iunie 2010

=))

Totul a inceput de la ideea ca vorbesc prea mult si ar fi mai simplu sa-mi fac un Vlog[video-blog] cu toate cretinitatile pe care le fac si zic pe minut.:))

Avand in vedere faptul ca picioarele mele erau in apa si Irina nu mi-a dat umbrela sa fac dansul ploii, am decis sa facem[fac] dansul din "pe sub apa pestii nu put"[Lumea lui Bobby:)))]

p.s.scuzati-mi cearcanele indecent de pronuntzate dar de 3 zile incoace nu mai dorm noptile :))

luni, 21 iunie 2010

Music

Owl city-Vanilla Twilight
http://www.youtube.com/watch?v=pIz2K3ArrWk&feature=related

o ascult de 3 zile incoace si inca nu m-am saturat de ea:x
hope you like it

Despre the "Ion" issue si altele de genul

:))Imi place cum de fiecare data se creaza[sau creeaza?!:-?] dispute pe marginea unor articole aparent inofensive. Continuati, continuati;;)Sa mai scriu un articol dinasta[gen "Ion"]?:))as putea sa le fac pe categorii, genuri, moduri de abordare, in functie de persoanele care ar putea fii interesate[ desi asta ar fi un pic cam relativa ,avand in vedere faptul ca deja nici nu mai sunt surprinsa de ce specimene(SI NU,NU MA REFER LA SMOKEFLOW:*] isi dau interesul pentru articole total banale sau care nu au absolut nicio legatura cu treaba din capul lor].

Ma rog. Ideea ar fi ca e funny as hell sa urmaresc diferite "paruieli" intre vizitatori, sau comentarii total cretine la adresa mea. Asa ca, va rog, keep up the good work.

As putea face o Cronica ceva...gen cronicile din Narnia doar ca mai misto si pah blog. O sa revolutionez lumea blogarelilor fara noima!!!:x:x

xoxo

Sweet memories


Astazi mi-am facut ordine printre caietzelele si foile mai vechi aruncate prin diferite colturi ale camerei:)). Uite ce am gasit :

Habar n-am ce ar putea reprezenta asta sau de ce as fi scris-o :)) In orice caz, e ceva ptr scoala. Cred:-?

Dear Ramona,
I am trapped on a freaking island! I was on a boat with my boyfriend, having a romantic trip, when a hurricane came out of nowhere and destroyed our boat. I saw Pierre being eaten by a shark…pfuuu nasty
Anyway, enough about him. It’s ‘me’ time. I found this sheet of paper and the pen in my purse, floating nearby. I have nothing to eat but bananas. I feel sick and the gum I’ve been chewing for the past 30 minutes is not helping very much.
Save me!! I don’t even know how to start a fire and there’s no indoor plumbing. I don’t want to shushu in the woods.
I’m dying slowly and in pain. There’s a monkey which has been starring at me ever since I started eating bananas. She looks furious.
Help! Please? I’m too gorgeous to die!!!
Your friend (in pain),
Crissy
Una din primele mele poezii:x:x
Si nu in ultimul rand, unele din desenele mele preferate:x


aiureli...dar le ador :x
xoxo

vineri, 18 iunie 2010

Ion


Acest articol este un pamflet. De ce? Pentru ca eu habar n-am cine e Ion. Astea sunt doar supozitiile si nascocirile unui om bolnav----->

Nusht ce sa zic de Ion. Nusht ce sa gandesc de Ion. Habar n-am. Probabil ca asta o sa-l faca sa se simta bine, dar pentru mine, Ion e un complet mister:)) no, really...
E cel mai aiurea baiat pe care l-am cunoscut[daca se poate spune asa,avand in vedere faptul ca nu stiu nici macar cum arata, daramite sa-l fi cunoscut :)))]
Look-ul lui Ion poate fi desprins din mandra-i autocaracterizare[n-avem altceva de facut decat sa il credem, in lipsa de poze 8-|]:
„Poti sa detaliezi despre cat de atragator sunt, atletic, si nu uita sa specifici dimensiunile exagerate ale penisului.”
Ion draga,nu stiu care-i sunt dimensiunile lui MiniIon,dar poate ma poti lumina tu:> in private sau pah blog. Cum vrei:P
Moooving on
Avand in vedere faptul ca practica Parkour[ chestia asta se practica,nu? Nusht ce alt verb sa-i atribui:-?], ma gandesc ca trebuie sa fie indeed bine facut sau macar „ne-gras”. Pozele de pe blogul lui sunt cam creatoare de confuzii avand in vedere faptul ca e unul schilod si foarte misto si unul cu burtoiul cat intregul meu corp impachetat si facut minge. Fanii vor sa stie : cu care din ei semeni, ba?
Daca e sa o luam pe psihologisme si alte acareturi, as avea muuuuuuulte de spus. Mai sus mentionatul Ion pare uneori maturitatea insasi. Un fel de Guess Who, numai varianta DAH BLOG. La extrema cealalta ,insa, intalnim un Ion bolnav cu capul, revoltat de toti si de toate ,in stare sa doboare si cel mai rau dintre toti bad-boyshii numai prin cuvinte .
Ion poate fi beat, poate fi treaz[mai mult beat decat treaz], poate fi nebun, matur, copil, adult[almost batran], aiurit[partea asta am vazut-o cam rar ce-i drept,dar poate fi ;))],total depravat si extrem de pervers.
Ion ma sperie cateodata:))
Ma enerveaza cand se ia de orice ii se pare lui incoerent sau lipsit de logica si mai mult ca sigur se va lua de fiecare propozitie din treaba asta despre el:))
Nu o sa zic ce plimbari sau tip de sex ii plac, pentru ca asta mi-a spus el sa scriu ,deci probabil sunt numai minciuni[-(
Probabil o sa va ganditi „De ce dracu’ scrii un articol despre o persoana pe care n-o cunosti?” si probabil asta se intreaba si el:))
pentru ca ...nusht. m-a luat gura pe dinainte, am lasat commenturi si am facut reclama pe blog, si m-am trezit ca trebuie sa scriu un articol. Super...let’s do it then. Si a iesit asta.


hai pa:x

joi, 17 iunie 2010

Articol despre Ion in curand:)) O sa fie distractiv:>:>:>

http://avem.wordpress.com

miercuri, 16 iunie 2010

Am aflat ce inseamna x.o.x.o. de fapt:D
"If you look at each letter like it was representing two people from a bird's eye view, the "O" represents the arms of those persons hugging each other while the "X" is evocative of two people kissing each other."[ http://www.urbandictionary.com/define.php?term=xoxo ]

Genial.Mirific.Minunabil:x:x:x

marți, 15 iunie 2010


Vreau să zbor. Ba nu. Să înot ca sirenele. Dar fără cozile alea că-s lipicioase. Iar a plouat prin tavan. Oare cum ar arăta soră-mea fără sprâncene? Pfu. Ceva pute. Iar şi-a lăsat nebuna asta mâncare printre jucării. Vreau casa mea. O fi mişto afară? Drăcie ce mai ticăie ceasul ăla. O să-l arunc pe geam într-o zi. Ce-o fi la radio? Ia să vedem. Mnea. Mi-e lene.


Asta e în capul meu la ora 5 şi 24 de minute, luni dimineaţa. Zici că-s tâmpită. E începutul unei noi săptămâni de şcoală ,şi tot ce pot să spun e „de ce dracu am o poză cu Miley Cyrus pe panou?!”. No,mă rog. Fiecare cu fixul lui. Mă ridic încet din pat ca nu cumva să o trezesc pe soră-mea şi să mă streseze şi aia, îmi trag vechiturile alea de blugi rupţi în fund pe mine şi o bluză lălâie şi mov, pardon violet, şi îmi târâi picioarele până în baie.
„No,tu ce naiba ai iar?” strigă oglinda după mine. Pe mă-ta. Mai lasă-ma şi tu în treaba mea.
Cică faci spume la gură de la prea multă pastă când te speli pe dinţi, aşa că pun doar un bob de mazăre[nu cred că e mai mare] de pastă de dinţi cu efect de albire în paişpe zile[pe dracu’] şi îmi mişc periuţa prin gură din stânga spre dreapta şi invers până mă plictisesc. La TV urlă o gagică blondă cu craci lungi şi talent zero. Unde naiba o fi telecomanda? Arunc periuţa în chiuvetă şi sap în fotoliu după telecomandă, dar bineînţeles că atunci când în sfârşit binevoieşte să apară drăcia, melodia se termină. Super.
Periuţa rămâne abandonată în chiuvetă că mi-e prea lene să o mai spăl, aşa că îmi găsesc altă ocupaţie. Cafea. Pun apă la fiert, scot idioţenia aia de cafea insolubilă pe care a cumpărat-o maică-mea acum un DECENIU că era la reducere, cappuccino-ul cu rom[„call it what you wanna call it, i’m a fucking alcoholic”]şi zahărul. Săptămâna trecută am fost la dietă aşa că mi-am ascuns napolitanele cu lămâie undeva în spate şi nu pot să ajung la ele. De ce dracu’ semăn cu mama şi sunt ca o pitică de grădină?! Mă revolt în linişte în timp ce mă târăsc spre sufragerie să-mi iau un scaun de care să trag înapoi în bucătărie şi să-mi iau drăciile alea de napolitane până nu intru în criză napolitanică.
La 7 sună alarma şi binevoieşte şi soră-mea să se trezească.
- Fă-mi de mâncare. Dă-mi hainele din dulap. Scoate-mi sandwichul din frigider. Vreau şi eu napolitane[ia laba].
- Taci, fătucă!
- Tu să taci. Te spun lu’ mama.
- Te spun mamei,deşteapto. Gura că te muşc.
- Muşcă-mă de cur.
O muşc, urlă ca nebuna, o sună pe mama, mă urla şi aia la cap, se face 7 şi 45, îmi gat cafeaua, îmi pun napolitanele în geantă, o injur pe soră-mea şi plec.
Afară plouă şi n-am umbrelă că mi-a stricat-o un dobitoc. Fix ce-mi trebuia în această zi mirifică. O sun pe Maria şi nu răspunde. Tipic. Aşa o să-i bag odată telefonul ăla undeva pe post de supozitor... după a zecea încercare, o voce sictirită şi răguşită mă întâmpină:
- Mdea. Care eşti?
- Soacră-ta. Scoală ,fată, că-i 8.
- Mama măsii!!!! Ho, că vin. Hai la mine. Fac cafea.
- Ţi-am anticipat punctualitatea elucubrantă[habar n-am ce înseamnă dar sună pompos] şi am băut deja una. Îmbrăca-te doar şi hai.
- Bine, bine.
- A. Şi spală-te pe dinţi.
- Obsedată de pastă de dinţi ce eşti.
- Dada. Şi eu te iubesc. Mişcă!
Maria e roşcată, pitică şi cât se poate de directă. Câteodată e chiar prea directă, aş putea spune. Fumează cât un trib de negri la uşa cortului şi e tot timpul revoltată de ceva. În schimb, nu bea, nu înjură, şi are aere de vedetă. E prietena mea cea mai bună din clasa a noua.
Apare înnebunită de dupa colţ, trăgând din ţigară de parcă ar fi la vreun concurs, îmbracată ca Ashlee Simpson şi cu aere de Paris Hilton.
Ajungem într-un final la şcoală, ude leoarcă şi jegoase ca naiba. Profa de germană nu ne lasă să intrăm la oră, aşa că Maria merge la bibliotecă[tocilara] şi eu ii fur o ţigară din geantă când nu se uită, îmi iau o cafea a.k.a. apă chioară de la automat, îl iau pe Alex din oră[„Alex Săvescu este căutat de mama sa la direcţiune urgent” deci mai nou sunt mă-sa] şi mergem la cafeneaua din colţ să-mi devorez napolitanele cu lămâie.[Ştiu că toate semnele arată că aş fi o grăsană sictirită de viaţă şi fără prieteni, îndopată mereu cu napolitane cu lămâie, dar la naiba, nu sunt deloc aşa. Ca să nu mă laud prea tare, voi spune doar că sunt incredibil de foarte atrăgătoare, deşi am doar un metru şaizeci şi un fund cât China. Cică nu-i deloc aşa, dar eu văd exact şi fix ce vreau]
La 19 şi 59 binevoiesc să intru şi eu în casă, unde mama mă aşteaptă cu un platou enorm cu spaghetti. Drăcie. Îi explic cât se poate de frumos duduii că nu îmi trebuie mâncare la ora asta[nu de alta, dar tocmai am mâncat napolitane.da,da,din nou.] şi când începe să urle îmi bag căştile în urechi ,îl dau pe Mccartney la maxim şi îi cânt maică-mii „I’m leeeeavin’, never lookin’ back again”, dau din fund pe melodie şi mă îndrept spre cameră.

Jane Austen- "Pride and Prejudice":x

Eu nu am gatat inca de citit toata cartea, dar voi faceti cum zice ,nu cum face popa:D


In romanul "Mândrie şi prejudecată" ,personajul
principal este inteligenta şi spirituala Elizabeth Bennet, favorita
scriitoarei. Mr. Bennet, un mic moşier de provincie, cu o stare materială bună,
dar nu prea bogat, trăieşte multumit alături de soţia sa bagacioasa si
bârfitoare şi de cele cinci fete ale sale, până în clipa când pe domeniul vecin se mută
Mr. Bingley, un tânăr drăguţ şi din fericire bogat,moment in care perspectiva sa asupra „fericirii”se schimba radical de la familia perfecta la cat mai multi bani. Mr.Bingley il aduce cu el şi pe prietenul său Mr. Darcy, un tânăr aristocrat orgolios şi cu un caracter
dezagreabil.

Asa cum era de asteptat ,fata cea mai mare a familiei Bennet, Jane, care este o fire blanda,linistita,se indragosteste de noul venit. Sora ei ,insa, Elizabeth, intra in numeroase conflicte cu Mr.Darcy, antipatic la prima vedere. Bineinteles ca cei doi se indragostesc unul de celalalt ,dar din motive straine de ei ,nu se pot apropia,recunoscandu-si ,insa, treptat,greselile si incepand sa-si lase frau liber sentimentelor. De acum, este usor de dedus faptul ca finalul va fi unul fericit.

Povestea, care se derulează intr-un mod cat se poate de original si complicat in acelasi timp, pune aristocraţia engleză de la sfârşitul anilor 1700 într-o lumină interesantă, în care doamnele din inalta societate încearcă să impună propriilor fete ce partener de viaţă să isi aleagă in functie de propriile preferinte.

Pentru oamenii din ziua de azi,lectura aceasta poate parea dificila, poate chiar prea complicata,necesitand mult timp pentru a fi citita corespunzator, dar merita fiecare secunda, aceasta poveste putand reprezenta chiar o lectie de viata pentru cei care ii acorda timpul cuvenit.

Ceva acolo


Heylo, people!
Probabil va intrebati de ce nu am mai scris de atata amar de vreme .Ei bine ,nu m-a mai revoltat nimic in asa hal incat sa ma si determine sa scriu despre lucrul respectiv. In plus, am fost tot pe-afara. Mama zice ca-s o vagaboanta ca sunt tot pe strazi:)) Inca nu am ajuns chiar asa, dar nici mult nu mai am. Maine am scrisul la Cambridge si am terminat cu scoala si promit solemn ca dupa ziua de maine o sa fiu cat se poate de dereglata si de zvapaiata.

Momentan ideea mea de vara perfecta este urmatoarea: muuuuuuuuuult strand, role si jogging pana imi cad picioarele, o slujba ca sa am si venitul pentru "muuuuuuuuult strand" si cat mai multa libertate:x. De statul la soare m-am lecuit odata cu ultima mea "vizita" la strand ptr ca am stat ca zapacita pe margine si ma tot ridicam doar ca sa ma asez la loc pentru ca imi era frica sa sar cap:))[am sarit intr-un final si slava domnului nu am aterizat pe burta, dar a doua oara iar mi s-a facut fricaL-)]si in toata shovaiala mea , m-am ars minunatamente pe spate si pe fatza[deja mi se duce pielea. o sa imi cada fatza:))]

Anyhow...am scris recent o povestioara[ se presupunea a fi un inceput de carte,dar ca toate inceputurile mele de carte, a ramas la stadiul de povestioara. poate o sa o continui odata si-odata:-?]. O sa o postez dupa ce gat cu "Ceva acolo" asta care nu stiu exact ce vrea sa fie.

Soarele imi bate pe mana dreapta si pe jumatate din fatza si mi-e teama ca o sa ma bronzez ca tractoristii dar mi-e aaasa o lene sa mut shezlongul mai incolo. Parca ma mananca in posterior,jur.

AAAAA,da. m-am vindecat de obsesia pentru napolitane cu lamaie:x:x:x:x:x:x:x
Dar acum sunt innebunita dupa napolitanele cu caise. Pfu, ce ma arde mana..deja nu mai stiu ce muzica sa mai ascult. Parca toate ma seaca si pe cele de anul trecut deja le-am ascultat pana la epuizare. Daca aveti vreo sugestie inteligenta, I'm waiting forward to it.

Erm...cam atat deocamdata:D Ma duc sa-mi iau palariutza si sa imi mut sezlongul sa ma bronzez ca tot omul.
xoxo